top of page

МЕЖДУНАРОДНА ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА ОТ BUPA INTERNATIONAL

Със здравна застраховка в BUPA International вие имате на своя страна партньор, който притежава шестдесетгодишен опит в здравеопазването и е печелил редица престижни награди, сред които осем пъти Best International Private Medical Insurance Award и три пъти Queen’s Award for Enterprise. BUPA International е най-голямата компания, предлагаща международно здравно застраховане в света. Нейните 8 милиона клиента са от 115 различни националности и живеят в 190 страни по света.

 

Притежателите на тази здравна застраховка могат да избrрат всяка една от 7500-те болници и клиники от мрежата на BUPA International по света, както и всяко друго, признато от властите на съответната държава лечебно заведение.

 

От момента на първото обаждане, сътрудниците на BUPA International, които говорят 34 различни езика, ще бъдат до вас при всяка стъпка, която предприемате. Те ще ви помогнат да изберете най-подходящата болница, ако желаете ще ви запишат час, и ще бъдат на ваше разположение 24 часа в денонощието.

 

Ако сте на отдалечено място, и медицинските услуги там не са на необходимото ниво, вие може да бъдете евакуирани до най-близкото лечебно заведение или дома ви, където са семейството и приятелите ви.

 

Застраховката покрива хронични заболявания като диабет, зъболечение, лечение на злокачествени заболявания, проследяване на бременност, цезарово сечение (включително и по желание на пациентката, без наличието на медицински показания за това).

 

Като застрахован в BUPA International, вие получавате болнично лечение, лекарства и консумативи, хирургически операции, трансплантации на органи, лазерна корекция на зрението, лечение на усложнения при бременност, рехабилитация и физиотерапия, хонорар на лекар, хирург, анестезиолог и др., като годишният лимит на отговорност достига до 2,000,000 евро.

bottom of page