top of page

КЛИЕНТИ

Оргахим АД

Оргахим АД

Оргахим АД – Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

HELL е марка, която е различна! Отличителен дизайн. Запомнящо се лого. Достъпна цена. Премиум качество. Иновативни вкусове.

Ти Ви Ти Холдинг

Ти Ви Ти Холдинг

ТиВиТи е водеща българска холдингова компания предлагаща на своите клиенти различни решения за опаковане, съобрaзени с индивидуалните им нужди и особеностите на бизнеса им.

ЕП Комерс

ЕП Комерс

Българска търговска компания с дългогодишен опит и лидерски позиции на пазара на бързо-оборотни хранителни и нехранителни стоки,

РУСЕ КЕМИКЪЛС АД е най-големият производител на Фталов анхидрид в Източна Европа.

Метал Технолоджи Груп обединява водещи леярни в България, специализирани в производството на различен тип отливки. Всеки завод, част от МТГ има уникални производствени познания и технология. Лидер в производството на отливки от алуминий, стомана и чугун

www.35mm.bg

www.35mm.bg

Информационен и образователен портал за филмова операторска и снимачна техника, осветление, звук, визуални ефекти. Сайтът е адресиран към българските кинопрофесионалисти и търговските компании в бранша.

Ритейл Ин Дитейл е българска компания, която предлага тясно специализирани бизнес консултации, насочени към представители от сектора на търговията на дребно.

ZOOMONPEOPLE

ZOOMONPEOPLE

Zoomonpeople is a networking company with the core focus of finding the right person for the right job.

Via Post не е просто куриерска компания, тя е фокусирана в маркетингови куриерски услуги. Помага осъществяването на физическа комуникация с клиентите. Реклама с писма (Direct Mail), безадресно разпространение на листовки и брошури (Door Drop) и логистика при дистанционните продажби (Fulfilment).

„Артефакт” ООД е водеща фирма за абонамент и доставка на печатни издания в България с извоювано име на най-добрата фирма за абонамент в частния сектор.

СИБИЛА 2000 ЕООД e бързоразвиваща се компания, която работи с големите търговски вериги Билла - България, Метро кеш енд кери - България, Кауфланд - България, Карфур - България, Пикадили - България, Фантастико - България както и с Пени маркет, Про маркет, Никон, и чрез дистрибутори в ЦВА, Т-Маркет и други.

bottom of page