top of page

ПАРТНЬОРИ

Поради обема  автомобили, които управляваме и поддържаме, ние можем да получим значителни отстъпки при обслужването на всеки автомобил, и по този начин да спестим финансови средства на нашите клиенти. 

Изграден и отговарящ на всички корпоративни стандарти, продажбено-сервизен комплекс Порше София Изток отваря врати за своите клиенти през 2006 г., като част от австрийския холдинг PORSCHE SALZBURG.

Домът на VOLKSWAGEN разполага с един от най-модерните сервизи в страната, работещи с високо професионален екип и технологично оборудване. Благодарение на това качеството на сервизното обслужване е изведено до най-високи равнища.

Ford

Иком ООД е най-големия български производител на GPS устройства и телематични GPS-базирани системи, като продуктовата гама на фирмата под търговското име EuroGPS™ се разпространява в Европа и Африка. Фирмата предлага съвременни системи за GPS проследяване и управление на автомобилния парк, както и множество специализирани хардуерни и софтуерни решения в областта на телематиката, информационната сигурност и мобилните приложения.

Auto 1 е една от водещите компании в сферата на директния внос и дистрибуция на резервни части и моторни масла за автомобили.

Фирма “Митвас” е оторизиран сервиз на световния автомобилен лидер Nissan, официален вносител на четириколесни превозни средства Aixam&Mega, както и официален представител за България на американския производител на ATV,UTV и снегомобили Polaris.

Ем Джи Сървиз ООД се занимава с внос и продажби на едро и дребно на автомобилни гуми, джанти, автомобили и камиони. Предлага комплексни сервизни услуги. Официални представители на марките ISUZU, FEDERAL и OZ за България.

В центровете Пилот всеки клиент получава професионална консултация и обслужване. Клиентите могат да закупият гуми от водещи производители на атрактивни цени. Също така в Пилот се предлагат услуги: монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация на автомобилни гуми; регулиране на преден мост; профилактика.

Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника.

Еспас Ауто ООД е най-големият дилър на Renault и Dacia в България. Разполага най-широката мрежа от собствени обекти в страната включваща четири автосалона и шест автосервиза в градовете София, Велико Търново, Благоевград и Пазарджик, които са изградени по най-новите изисквания на производителя и предлагащи услуги с изключително високо качество.

Илина Кар Къмпани" ООД е оторизиран вносител на Опел по силата на договора с General Motors. Фирмата получи правата за внос на нови автомобили с марката Опел както и за дистрибуция на оригинални авточасти Опел и услуги по ремонт и поддръжка на автомобилите.

ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД е основано на 27.12.1996 г. и е сред първите лицензирани за общо застраховане дружества. Собственият капитал на компанията е 7 066 678 лв. и съответства на изискванията за минимален капитал на упражняваща общо застраховане компания.

ЗК “ЛЕВ ИНС” АД е учредена през 1996 г. и е една от първите застрахователни компании у нас с изцяло частен капитал. Преминавайки през трудния етап на прехода от държавно регулирана икономика към предизвикателствата на свободния пазар, спазвайки стриктно изискванията на българското и международното право, компанията разшири икономическата си стабилност и се утвърди като водещо застрахователно дружество в България.

Евроинс Иншурънс Груп (ЕИГ) е холдингово дружество, обединяващо инвестициите на Еврохолд България АД в застрахователния сектор на Балканите. Като самостоятелно обособена и фокусирана компания ЕИГ е добре капитализирана предвид високите регулаторни изисквания, което позволява на дружеството последователно разрастване и увеличаване на пазарните дялове.

Дженерали България е един от лидерите в предлагането на небанкови финансови услуги в България, чрез дъщерните си компании: Дженерали Застраховане АД - компания за общо застраховане, Дженерали Животозастраховане АД - животозастрахователна компания и Дженерали Закрила Здравно осигуряване АД - компания за здравно осигуряване.

Застрахователните компании "УНИКА" АД и "УНИКА Живот" АД са част от УНИКА Иншурънс Груп, носител на повече от 150 години традиция и опит в застраховането. За последните три години УНИКА България е сред най-динамично развиващите се застрахователни компании на българския пазар. За 2012 г. общата годишна сума на брутните премии на ЗК "УНИКА" АД и ЗК "УНИКА Живот" АД надхвърли 108 млн. лева, което съответства на 3 % ръст на годишна база и близо 7 % комбиниран пазарен дял.

ХДИ Застраховане е динамично развиващо се дружество, чиято идентичност се формира от съчетанието между немската и българската култура чрез акционерите: Talanx International AG – част от германската застрахователна група Talanx, който притежава 94% от капитала на ХДИ Застраховане, и Централният кооперативен съюз – организация с традиции в България, чието участие в капитала е 6%.

ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" е основано на 31 юли 1961 г. Оттогава компанията развива всички видове застраховане и презастраховане като авиационно и морско застраховане, в които има водещо място на българския застрахователен пазар, карго и имуществено застраховане, застраховане на МПС и строително-монтажни рискове, лично застраховане и други.

ДЗИ притежава собствена мултиканална дистрибуционна мрежа с национално покритие. Дружеството присъства, както в големите градове, така и в по-малки населени места на територията на цялата страна. Традиционно ДЗИ е със стабилни позиции, както в общото застраховане, така и в животозастраховането. Част от богатия застрахователен портфейл е и «ДЗИ - Здравно осигуряване» АД, специализирано в доброволното здравно осигуряване.

През 1991г. се създава първото частно застрахователно дружество в България след демократичните промени - ЗПАД "България" (сега ЗАД "Алианц България"). За кратко време дружеството се утвърждава като най-големия частен застраховател в страната, непосредствено след ДЗИ, като за 1997, то е безспорен лидер на българския застрахователен пазар. С преминаването през 1998г. към групата на германския застрахователен гигант Allianz SE, Мюнхен, ЗАД "Алианц България" отвори нова страница в своето развитие

ЗАД „Aрмеец” е част от групата „Химимпорт”, един от най-големите холдинги в България. Създадена преди повече от 60 години, „Химимпорт” АД се превърна в мащабна холдингова компания, която обединява над 70 дъщерни и асоциирани дружества, осъществяващи дейност в различни сектори от българската икономика - предимно в областта на транспорта и финансите, както и в производствената сфера.

bottom of page