top of page

ЗАСТРАХОВАНЕ

Спестете пари, време и нерви и си осигурете спокойствие и надеждна защита!

 

АВТОКАСКО

Защитете своя автомобил като изберете сами покритията, които отговарят на индивидуалните ви нужди и изисквания. Застраховката „Автокаско” ви обезщетява при увреждане, кражба или пълно унищожение на автомобила. Ако станете участници в пътно-транспортно произшествие, автомобилът ви е обект на посегателство от страна на трети лица, ако някой друг или вие самите причините вреда на колата, ще ви бъдат спестени бъдещите разходи за сервизни и други услуги.  

 

ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ НА АВТОМОБИЛИСТИТЕ

Застраховката покрива отговорността на застрахованите физически и юридически лица за причинените от тях имуществени и неимуществени вреди на трети лица, свързани с притежаването и/или използването на моторни превозни средства.

 

ЗЛОПОЛУКА НА МЕСТАТА В МПС

Застраховката осигурява обезщетение на водача и пътниците в автомобила в случай на телесно увреждане при ПТП, включително при качване и слизане от застрахованото превозно средство. 

 

КОМБИНИРАНА АВТОМОБИЛНА ЗАСТРАХОВКА

Тя е комбинация от застраховки, осигуряващи пълна защита на автомобила. Предмет на застраховане са всички видове МПС със собствен двигател и техните прикачени устройства с български регистрационни номера. Тази застраховка осигурява отлично покритие за пътна помощ на територията на страната, като застрахованият има право на неограничен брой повиквания, независимо от причината за обездвижване на автомобила. Застраховката предоставя възможност за денонощно обявяване на щети, както и оглед на място при сключване и при щета. Комбинираната автомобилна застраховка предоставя и покрития «Правна помощ» и «Злополука на местата». При сключване на Комбинирана автомобилна застраховка, покритието «Гражданска отговорност» на автомобилистите е задължително. Останалите застраховки от пакетния продукт са по избор на клиента. 

 

Работим с всички застрахователни компании в България и можем да предложим и най-добрите предложения за имуществено застраховне, здравни застраховки, застраховане на отговорности, както и всички останали видове застраховки.

bottom of page